Unital Strong 1,9 mg 30 tabl

Vahva, nopeavaikutteinen melatoniinitabletti helpottamaan nukahtamista ja lievittämään aikaeron vaikutuksia.
Pakkauskoko:
30 tabl
Markkinoija:
Vitabalans Oy
Tuotetta varastossa
8,10 €
Unital Strong 1,9 mg -melatoniinivalmiste on tarkoitettu lyhentämään nukahtamisaikaa ja lievittämään aikaerorasituksen yksilöllisiä vaikutuksia. Melatoniini on luontaisestikin elimistössä esiintyvä hormoni, joka osallistuu unirytmin säätelyyn ja valmistaa elimistöä nukahtamiseen.
Suun kautta otettuna melatoniini auttaa helpottamaan nukahtamista. Imeskeltävän tabletin sisältämä melatoniini imeytyy verenkiertoon osittain jo suun limakalvolta, jolloin sen vaikutus ilmenee nieltävää tablettia nopeammin. Spearmintin makuinen tabletti on makeutettu hammasystävällisellä ksylitolilla.
Aikuisille 1 tabletti päivässä imeskellään tai niellään veden kanssa. Tabletti otetaan pari tuntia ruokailun jälkeen, sillä ruoka heikentää melatoniinin imeytymistä. Annos kannattaa ottaa aina samaan aikaan illalla.
Lyhentämään nukahtamisaikaa:
Aikuisille 1 tabletti illalla lähellä nukkumaanmenoa.
Lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia:
Aikuisille 1 tabletti lähellä nukkumaanmenoa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen.
Suositeltu vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:
melatoniinia 1,9 mg
Makeutusaine (ksylitoli), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), melatoniini, aromi (spearmint).
Laktoositon, gluteeniton, sokeriton. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.
1.90mg MELATONIINI
Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei lapsille. Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
Ei raskaana oleville tai imettäville.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)