Apteekkihoitola Alku

"Aloita itsestäsi huolehtiminen" ja tule tutustumaan apteekkimme yhteydessä toimivaan apteekkihoitolaan.

Ihmisen terveys koostuu fyysisestä, psyykkisestä ja sosiaalisesta hyvinvoinnista. Apteekkihoitolassamme Sinulla on mahdollisuus saada kosmetologi/personal trainer -opiskelija Annikalta monipuolisia kosmetologisia hoitoja. Jos haluat pudottaa painoa tai kohentaa terveyttäsi liikunnalla, Annika auttaa Sinua eteenpäin kohti tavoitettasi: hän laatii yksilöllisen ohjelman juuri Sinua varten. Jokaisella tapaamisella saat oikeaoppista ohjausta liikkeiden suhteen sekä tukea ja tsemppausta!

HOIDOT, HINNASTO JA AJANVARAUS

Apteekkihoitolassamme on uusi markkinoiden tarkin ja monipuolisin, vaativaan ammattikäyttöön tarkoitettu InBody 770-kehonkoostumusmittauslaite.

Mittauksessa selviää mm. miten paljon lihaksia ja rasvaa kehossa on ja miten ne jakautuvat eri kehonosissa.

Testillä on helppo seurata lihasmassan määrää suhteessa rasvamassaan esim. harjoittelun edetessä. Testi on myös loistava apu painonhallinnassa. Säännöllisesti toteutettu seuranta antaa asiakkaalle tarkkaa tietoa projektin edistymisestä ja siitä, että paino tippuu sieltä mistä pitääkin, eli rasvasta.

Mittauksen normaalihinta on 35€. Hintaan sisältyy yksityiskohtainen kirjallinen raportti, jonka mittaaja käy asiakkaan kanssa läpi ja analysoi asiakkaalle tulokset ennen kuin asiakas saa sen mukaansa.

Hei! Olen Annika, Alku Apteekkihoitolan kosmetologi- ja personal trainer -opiskelija. Työskentelen oppisopimuksella Juuan Apteekin työntekijänä ja vastaan kosmetologisista hoidoista sekä personal training -palveluista. Sydäntäni lähellä on ihonhoito, liikunta ja Juuka. Olen Suomen Kosmetologi Yhdistyksen opiskelijajäsen ja tuleva ACE-sertifikaatin omaava personal trainer.

Eli jos kaipaat hemmotteluhetkiä tai lisäenergiaa arkeen, olet lämpimästi tervetullut asiakkaakseni.

Olet oman elämäsi tärkein ihminen, -pidä Sinusta huolta!