OtriBaby Niistäjän suuttimet 10 kpl

10 pehmeää imukykyistä kertakäyttösuutinta OtriBaby Niistäjään (Niistäjä myydään erikseen). Niistäjän käyttöä suositellaan, kun lapsen nenä on tukossa ja sitä voidaan käyttää niin usein kuin tarpeellista, erityisesti ennen kuin lapsi syö tai menee nukkumaan. OtriBaby Niistäjä ja pehmeät kertakäyttösuuttimet on kehitetty avuksi lapsen nenän puhdistamiseen, jotta nenän eritteet voidaan poistaa varovasti. OtriBaby pehmeät kertakäyttösuuttimet on muotoiltu sopiviksi lapsen nenään. Kertakäyttösuuttimet on pakattu yksittäin ja jokaisessa on imukykyinen suodatin, joka sitoo nenäeritteen, mikä tekee toimenpiteestä täysin hygieenisen. Helppoja ja hygieenisiä käyttää, OtriBaby pehmeät kertakäyttösuuttimet, kun niitä käytetään yhdessä OtriBaby Niistäjän kanssa auttavat lasta hengittämään, syömään, nukkumaan normaalisti ja tuntemaan olonsa paremmaksi.
Kenellä on käyttöä OtriBaby Niistäjälle ja pehmeille kertakäyttösuuttimille?
Tämä tuote on tarkoitettu niille, jotka eivät osaa itse niistää nenään
Pakkauskoko:
10 kpl
Markkinoija:
Haleon Finland Oy
Tuotetta varastossa
5,05 €
Kertakäyttöinen.
Lue tämän pakkauksen ja OtriBaby Niistäjän pakkauksessa olevat tiedot huolellisesti ennen tuotteen käyttöä. Niistäjän käyttöä suositellaan, kun lapsen nenä on tukossa ja sitä voidaan käyttää niin usein kuin tarpeellista, erityisesti ennen kuin lapsi syö tai menee nukkumaan. OtriBaby Niistäjä ja pehmeät kertakäyttösuuttimet on kehitetty avuksi lapsen nenän puhdistamiseen, jotta nenän eritteet voidaan poistaa varovasti. OtriBaby pehmeät kertakäyttösuuttimet on muotoiltu sopiviksi lapsen nenään. Kertakäyttösuuttimet on pakattu yksittäin ja jokaisessa on imukykyinen suodatin, joka sitoo nenäeritteen, mikä tekee toimenpiteestä täysin hygieenisen.
Helppoja ja hygieenisiä käyttää, OtriBaby pehmeät kertakäyttösuuttimet, kun niitä käytetään yhdessä OtriBaby Niistäjän kanssa auttavat lasta hengittämään, syömään, nukkumaan normaalisti ja tuntemaan olonsa paremmaksi.

null

Huoneenlämpö (+15C - +25C)