OtriBaby Niistäjä + 2 suutinta 1 kpl

OtriBaby Niistäjä vastasyntyneille, vauvoille ja lapsille. Niistäjän käyttöä suositellaan, kun lapsen nenä on tukossa ja sitä voidaan käyttää niin usein kuin tarpeellista, erityisesti ennen kuin lapsi syö tai menee nukkumaan. Tuote on kehitetty avuksi lapsen nenän puhdistamiseen, jotta nenän eritteet voidaan poistaa varovasti. Helppo ja hygieeninen käyttää. OtriBaby Niistäjä auttaa lasta hengittämään, syömään, nukkumaan normaalisti ja tuntemaan olonsa paremmaksi.
Kenellä on käyttöä OtriBaby Niistäjälle?
Tämä tuote on tarkoitettu niille, jotka eivät osaa itse niistää nenäänsä, kuten vastasyntyneet, vauvat ja lapset. Sinun pitää kuitenkin kysyä neuvoa lääkäriltä, ennen kuin käytät sitä vastasyntyneelle lapselle.
Kuka saa käyttää OtriBaby Niistäjää?
Turvallisuussyistä OtriBaby Niistäjää saa käyttää vanhempi tai huoltaja, joka osaa lukea ja ymmärtää pakkausselosteen, joka erottaa suun, nenän, korvat ja silmät ja ymmärtää perushygienian käsitteet. OtriBaby Niistäjän pakkauksessa on mukana
Pakkauskoko:
1 kpl
Markkinoija:
Haleon Finland Oy
Tuotetta varastossa
14,91 €
Hygieniasyistä ja tartunnan leviämisen välttämiseksi varmista, että OtriBaby Niistäjän eri osat on koottu oikein, eikä siihen ole liitetty käytettyä kertakäyttösuutinta.
1. Pese kätesi huolellisesti ennen OtriBaby Niistäjän käyttöä.
2. Aseta pehmeä kertakäyttösuutin (A) laitteen (B) keskiosaan. Älä käytä käytettyä kertakäyttösuutinta.
3. Aseta suukappale (C) suuhusi (vanhempi, huoltaja) ja aseta kertakäyttösuuttimen (A) pää lapsen sierainaukkoon. Tuotteen kapasiteetin parantamiseksi suositellaan pitämään toinen sierain suljettuna imemisen ajaksi.
4. Ime varovasti, hitaasti ja tasaisella virtauksella suukappaleen (C) kautta.
5. Jos kertakäyttösuutin täyttyy yhden käytön aikana, älä käytä sitä uudelleen.
6. Toista käsittely toiseen sieraimeen.
7. Puhdistusohjeet: Irrota ja heitä pois käytetty kertakäyttösuutin (A). Pyyhi suukappaleen (C) ulkopinta puhtaalla, lämpimällä vedellä kostutetulla liinalla. Kuivaa suukappaleen ulkopinta liinalla. VAIN, jos limaa tai eritettä on keskiosan sisällä: Irrota keskiosa (B) muoviletkusta. Huuhtele keskiosa (B) lämpimällä vedellä ja valuta kuivaksi ennen letkun kiinnittämistä takaisin. Varmista, että laite on kuiva ja säilytä se alkuperäispakkauksessa. Pese kätesi huolellisesti, Jos sinulla on lisäkysymyksiä tästä tuotteesta, ota yhteyttä lääkäriin tai apteekkihenkilökuntaan.

null

CE-merkitty lääkinnällinen laite. Lue käyttöohjeet.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)