Natusan by Johnsons Top-to-Toe Wash 300 ml

Mieto ja hellävarainen pesuneste lapsille ja vastasyntyneille. Puhdistaa hellävaraisesti päästä varpaisiin vartalon, hiukset ja hiuspohjan. Miellyttävä, mieto tuoksu. Yhtä mieto silmille kuin puhdas vesi (No More Tears®).
Pakkauskoko:
300 ml
Markkinoija:
McNeil / JNTL Consumer Health (Finland) Oy
Tuotetta ei toistaiseksi saatavilla
0,00 €
0,00 € / 0.3000
Mieto ja hellävarainen pesuneste lapsille ja vastasyntyneille. Puhdistaa hellävaraisesti päästä varpaisiin vartalon, hiukset ja hiuspohjan. Pullossa on kätevä pumppu, ja se sopii käytettäväksi sekä kylvyssä että suihkussa. NO MORE TEARS® -koostumus on yhtä mieto silmille kuin puhdas vesi. Koostumus on kehitetty minimoimaan allergiariski, ja se on kliinisesti todistettu yhtä miedoksi kuin vesi. Ei sisällä alkoholia, sulfaatteja eikä väriaineita. Täydellinen myös vanhemmille lapsille ja aikuisille!

Kastele lapsen hiukset ja vartalo lämpimällä vedellä, levitä pesunestettä kädellä tai pesuliinalla. Vaahdota hellävaraisesti ja huuhtele.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vain ulkoiseen käyttöön.

null

[PR-018611] Aqua, Cocamidopropyl Betaine, PEG-80 Sorbitan Laurate, Glycerin, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Ethylhexylglycerin, Coconut Acid, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Decyl Glucoside, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Chloride, Citric Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Parfum.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)