MINISUN D-TIPAT OLIIVIÖLJY 10 MIKROG/5 TIPPAA 10 ML

Minisun D-tipat ekstra-neitsytoliiviöljyssä on helppo tapa turvata vauvan D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Yksi Minisun D-tipat oliiviöljytippa sisältää 2 mikrogrammaa D3-vitamiinia.  D-vitamiinia tarvitaan lasten luuston ja hampaiden normaaliin kasvuun ja kehitykseen sekä vastustuskyvylle. Tipat on helppo annostella kätevällä pipetillä, ja ne voi sekoittaa ruokaan tai juomaan. Tuote säilyy huoneenlämmössä ja on neutraalin makuinen. Riittoisasta pakkauksesta saa 330 tippaa. Laktoositon, gluteeniton, maidoton, hiivaton, sokeriton, soijaton, alkoholiton ja säilöntäaineeton. 

Pakkauskoko:
10 ML
Markkinoija:
Oy Verman Ab
Tuotetta ei toistaiseksi saatavilla
6,12 €
612,00 € / l

D-vitamiinivalmiste päivittäisen D-vitamiinin saannin turvaamiseen erityisesti imeväisikäisille. Soveltuu myös isommille lapsille ja aikuisille. 

1-5 tippaa päivässä VRN*:n käyttösuosituksen mukaisesti. Vuorokausiannos sisältää 2-10 µg D-vitamiinia. Tuote annostellaan lusikalla tai sekoitettuna ruokaan tai juomaan. Annostelun yhteydessä tulee huolehtia, ettei annostelukärki osu ruokaan tai juomaan. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää.
10 ml = n. 66 annosta (kun päiväannos on 5 tippaa)  *VRN= Valtion ravitsemusneuvottelukunta

Ekstra-neitsytoliiviöljy, kolekalsiferolivalmiste, hapettumisenestoaine (alfatokoferoli). Ei sisällä maidon ainesosia. Alkoholiton, hiivaton, sokeriton, laktoositon, väriaineeton ja säilöntäaineeton. 

Säilytys: Säilytetään huoneenlämmössä. Säilyy avattuna 2 kk.
Pakattu suojakaasuun.
Ei lasten ulottuville.
RAVISTETTAVA.
Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:MINISUN D-TIPAT OLIIVIÖLJY 10 MIKROG/5 TIPPAA 10 ML
Arvostelusi