Mark Birch R&B Antioxidant Shampoo 250 ml

Lieviin hiuspohjan ongelmiin sekä normaalin hiuspohjan hyvinvointiin ja ylläpitoon.

  1. Puhdistaa hiuspohjan hellävaraisesti
  2. Hoitaa myös hilseilevää ja ärtynyttä hiuspohjaa
  3. Luonnolliset tehoaineet tasapainottavat
  4. Edistää luonnollista hiustenkasvua

Erinomainen, hellävarainen shampoo lievään hilseilyyn, hiuspohjan kutinaan sekä normaalin hiuspohjan päivittäiseen pesuun. Sopii herkälle hiuspohjalle sekä hauraille, kuiville että käsitellyille hiuksille.

Shampoon sisältämät ensiluokkaiset raaka-aineet ja antioksidantit kosteuttavat ja tukevat hiuspohjan hyvinvointia.

Vakavissa hiustenlähtö- ja hiuspohjaongelmissa suositellaan käytettäväksi Mark Birch Triple Action Scalp Therapy Shampoota.

 

Pakkauskoko:
250 ml
Markkinoija:
Tamro Oyj
Tuotetta varastossa
32,84 €
131,36 € / l

Hellävarainen shampoo lievään hilseilyyn, hiuspohjan kutinaan sekä normaalin hiuspohjan päivittäiseen pesuun. Sopii herkälle hiuspohjalle sekä hauraille, kuiville että käsitellyille hiuksille.

Vaahdota pieni määrä shampoota, hiero sillä hiuspohjaa ja hiuksia. Anna vaikuttaa 3-4 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Suositellaan päivittäiseen käyttöön. Vakavissa hiustenlähtö- ja hiuspohjaongelmissa suositellaan käytettäväksi Triple Action Scalp Therapy Shampoota.

Rosmariiniöljy on luonnollinen antioksidantti, joka edistää ravinnon imeytymistä hiuksiin, ehkäisee hiusten ikääntymistä ja hiustenlähtöä.

Koivu-uute on luonnollinen C- ja B-vitamiinen sekä fosforin, magnesiumin, raudan, kalsiumin ja kuparin lähde. Auttaa rauhoittamaan ihoärsytyksiä.

Eucalyptusöljy puhdistaa hiuspohjaa ja rauhoittaa kutiavaa ihoa. Samalla se hoitaa hiuksia tehden niistä kiiltävät ja vahvat.

Coco Glucoside on hellävarainen, luonnollinen, vaahtoava puhdistusaine, joka pesee hiuspohjan kuivattamatta sitä. Soveltuu hyvin myös herkälle iholle.

Aqua, Coco Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Birch extract, Cocamide dea, Apple Pectin, Rosmarinus Officinalis (Rosemary essential oil), Soy Lecithin, Glyceryl Cocoate, Phenoxythanol, Juniperus Oxycedras (Juniper Cade Oil), Juniperus Communis (Juniper Berry Oil), Eucalyptus Globulus (Eucalyptus Oil).

250ml